Prosto delovno mesto: Referent za prodajo nadomestnih delov

Ne čakajte in se prijavite...


Referent za prodajo nadomestnih delov

OPIS DELOVNEGA MESTA:

Delovno mesto zahteva kandidata, ki ima najmanj dvoletne izkušnje v prodaji nadomestnih delov viličarjev, kmetijske mehanizacije, delovnih strojev in druge delovne mehanizacije.

Delo obsega prodajo nadomestnih delov, nabavo nadomestnih delov pri tujih in domačih dobaviteljih, komunikacijo s strankami in ostale poprodajne aktivnosti.

Delo je dinamično, v sklopu ekipe in poteka v pisarni, v poslovnih prostorih v Grosupljem.

Občasno je delo oz. prodaja in dostava na terenu pri strankah.

NUDIMO:

Nudimo urejeno delovno okolje, strokovno podporo pri uvajanju v delo, stimulativen zaslužek (osnovni fiksni del + dodatek na uspešnost).

Delovno razmerje bomo sklenili za določen čas s 3-mesečno poskusno dobo in ga ob obojestranskem izpolnjevanju pričakovanj podaljšali za nedoločen čas.

PRIČAKUJEMO:

Naši izdelki so višje kakovostne in cenovne vrednosti, zato kupci pričakujejo visoko stopnjo strokovnosti. Delovno mesto zahteva izkušenega, praktičnega in strokovno podkovanega samostojnega referenta, ki je pripravljen na resno, samostojno in odgovorno delo.

Pričakujemo izobrazbo tehnične ali druge ustrezne smeri z OBVEZNIMI najmanj dvoletnimi izkušnjami v prodaji nadomestnih delov. Potrebno je znanje branja katalogov nadomestnih delov in ostale tehnične dokumentacije.

Aktivno znanje angleškega jezika, računalniška pismenost in vozniški izpit so obvezni. Zaželjeno je osnovno znanje nemškega jezika in vozniški izpit kategorije kombinacija B+E.

Kandidati z izkušnjami enakega delovnega mesta bodo imeli prednost pri izbiri.

 

Kandidate, ki vas delovno mesto zanima, vabimo k prijavi na e-naslov:

bfister@linfis.siservis@linfis.si

V svoji prijavi nam predstavite svoje izkušnje na enakem delovnem mestu in vašo vizijo in pričakovanja pri opravljanju takega dela.

< nazaj na vse AKCIJE
Kontakt

LinFis d.o.o.   |   Ponova vas 4c, 1290 Grosuplje   |   Tel.: 01 781 00 40   |   Fax: 01 781 00 50