Čelni terenski viličar, model MSI 25/MSI 25 3B / FT4

Čelni terenski viličar, model MSI 25/MSI 25 3B / FT4

industrijski-viličar-manitou-model-msi_30

MSI modeli so pol-industrijski viličarji, ki lahko dvigajo tovore do 5000 kg. Po zaslugi velikih prednjih pogonskih koles in široke palete pnevmatik, lahko premagujejo gladke in manj gladke terene in se prilagajajo razmeram terena.

Opremljeni so s hidrostatičnim menjalnikom, ki omogoča, da nakladanje poteka hitro in gladko. Primerni so za delo na žagah, pri ravnanju z odpadki, gradbenim materijalom, v vrtnarstvu  in na mnogih drugih področjih. Na voznikov sedež, ki se nahaja v protivibracijski kabini, je mogoče pristopiti z obeh strani.

 

MSI 25 je vsestranski viličar, edinstven med njimi. Zasnovan je posebej za sektorje lesa, papirja in recikliranja ter lahko celo uporablja v logističnem sektorju. Hidrostatični menjalnik v kombinaciji z močnim motorjem in dvema gosenicama velikega premera zagotavlja natančno in nemoteno delovanje.

MSI 25 je opremljen s krmilno osjo z integriranim cilindrom za ostrejše obračalne zavore, kar omogoča učinkovitejše manevriranje, da odgovori na staro staro vprašanje o tem, kako izboljšati produktivnost dela vsak dan. Z velikim številom priključkov, ki so na voljo, ta vsestranski stroj postane še toliko bolj sposoben za ravnanje z nakladanjem, raztovarjanjem in shranjevanjem tovora. Standardna maksimalna zmogljivost je 2,5 tone, lahko pa je opremljena z drogovi, ki dosežejo do 7 m višine dviga.

 

MSI 25/MSI 25 3B / FT4

 

 

 

 

Povpraševanje
<< Nazaj na vse izdelke
Kontakt

LinFis d.o.o.   |   Ponova vas 4c, 1290 Grosuplje   |   Tel.: 01 781 00 40   |   Fax: 01 781 00 50