Teleskopski viličar Manitou, model MT 1840/1840 A

Teleskopski viličar Manitou, model MT 1840/1840 A

Teleskopski viličar MT 1840 je posebej zasnovan za visoka delovna mesta na visokih stavbahin skladiščih, z dvižno zmogljivostjo 4 t do 18 m. Enako kot vsi ima na neenakomerenem terenu veliko razdaljo od tal in tesen obračalni polmer, tako da manevriranje nikoli ne postane problem. Poleg tega ima odlično stransko in spredno stabilnost in je zanesljiv partner na vsakem terenu. Robusten in oblikovan, da je ta obdelovalec opremljen z nizkimi okvirji iz jeklenih vrat in kakovostnimi komponentami za zagotovitev dolgoživosti. Za enostavno prenašanje je na voljo več točk. Resnično multiuporaben viličar, ki ga prilagaja vsem vašim potrebam.

Pogled s kabine 360°

 

MT 1880 A

MT 1840 A teleskopski viličar je odlična izbira za strokovnjake v gradbenem sektorju, ki potrebujejo moč in vsestranskost za ravnanje z njihovimi delovnimi mesti. Zmogljivost varnega dviganja, namestitve in odstranjevanja tovora (bulk, palet, konstrukcij itd.) Do 18 m višine z največjo zmogljivostjo  4 t je ta stroj še vedno dovolj agilen, da se lahko obrne na vse vrste površin.

S predispozicijo za platformo ali številnimi drugimi združljivimi dodatki lahko s pomočjo Easy Connect System (ECS) enostavno zamenjate prilogo, tako da lahko izvedete veliko število opravil. In hitro in enostavno prenašanje z enega mesta na drugega in robustno in vsestransko, je prepričan, da bo zadovoljil vaše operaterje.

teleskopski-viličar-manitou-model-mt_1840

Povpraševanje
<< Nazaj na vse izdelke
Kontakt

LinFis d.o.o.   |   Ponova vas 4c, 1290 Grosuplje   |   Tel.: 01 781 00 40   |   Fax: 01 781 00 50