Specialni logistični viličar, model TMT Manitou

Specialni logistični viličar, model TMT Manitou

TMT 25 S je viličar, ki je namešče na tovornjak in naredi vsak centimeter logistične verige. Je zeloobvladljiv in enostaven za uporabo. Lahko ga pritrdite na zadnji del vašega tovornjaka in je lahko pripravljen za naloge upravljanja s tovorom v manj kot minuti. Na voljo je s teleskopskim ročajem, tako da lahko raztovorite blago z ene strani in vam omogočajo odlično manevriranje, tudi če se ukvarjate z območji z nizkimi stropi.

TMT 25 S je opremljen tudi z izvijači za večjo stabilnost in zmogljivost vleka. Pri največji višini dviga 3,45 m je ta praktični viličar, ki povečuje produktivnost, najboljši prijatelj cestnega prevoznika.

TMT 25 I

Specialni-logistični-viličar-modelTMT_25I-ManitouSpecialni-logistični-viličar-modelTMT_25I-Manitou

 

TMT 25 S                                           

Specialni-logistični-viličar-modelTMT_25_S-ManitouSpecialni-logistični-viličar-modelTMT_25_S-Manitou

TMT 27 S

TMT 27 S je viličar, ki je nameščen na tovornjak in je bil zasnovan po zamisli prevoznika. Z lahkoto se lahko pritrdi na zadnji del tovornjaka in je lahko pripravljen za delovanje v manj kot minuti in z največjo zmogljivostjo 2,7 tone, njegovi sprednji izvijači zagotavljajo dvigalno zmogljivost, ki je na trgu neprekosljivo.

Zahvaljujoč temu prostem dvigalu je TMT 27 S enostavno rokovanje s tovorom, tudi če poteka pod ozkim vratnim okvirjem ali območji z nizkim stropom / strehom. In teleskopski dvig zagotavlja neprekosljivo vsestranskost, tako da je mogoče vse vrste tovora varno premikati brez skrbi.

Specialni-logistični-viličar-modelTMT_27_S-ManitouSpecialni-logistični-viličar-modelTMT_27_S-Manitou

 

TMT 55

TMT 55 je viličar, opremljen s teleskopskim dvigom, namenjenim za ravnanje z materiali, pri katerih ni prostora za nakladanje / razkladanje. Robustnost booma, moč motorja in sposobnost nalaganja in razkladanja tovornjakov z ene strani pomenijo, da lahko opravljate rokovanje tudi, ko je prostor premočan, na primer, ko je tovornjak parkiran na cesti ali ob steni.

Zaradi kompaktnih dimenzij je to zelo priljubljeno pri logističnih strokovnjakih, tako da lahko varno dostavite odjemalcem brez dodatnega izčrpnega težkega dviganja, ne glede na razmere na površini ali na razpoložljivem prostoru.

 

 

 

 

Povpraševanje
<< Nazaj na vse izdelke
Kontakt

LinFis d.o.o.   |   Ponova vas 4c, 1290 Grosuplje   |   Tel.: 01 781 00 40   |   Fax: 01 781 00 50