Ekskluzivna predstavitev omejene serije nakladalcev NewAg

Podjetje Manitou, predstavlja omejeno serijo dveh modelov NewAg, MLT 737 in MLT 741. Je edinstvena različica, ki je na voljo v Evropi, z najnovejšo inovacijo in z eno najširših ponudb opreme na trgu.


 

 

 

 

Za kmete, ki iščejo prilagojen stroj, s še več udobja, je podjetje Manitou - NewAg razvilo dva kmetijska nakladalca, MLT 737-130 PS + in MLT 741-140 V +. Z dvema razpoložljivima vrstama menjalnikov (Powershift in M-Vario Plus) bodo uporabniki lahko izbrali model, ki je najprimernejši za njihove potrebe. Ti ekskluzivni teleskopski nakladalci imajo edinstven dizajn, saj uporablja sivo barvo, imenovano Vulkan, ki simbolizira zmogljivost in učinkovitost, v kontrastu z rdečo in črno barvo, da poudari njeno dinamiko. Ta serija ima prvič od obstoja na trgu 3D logotip s podpisom NewAg na vratih, ki vsakemu uporabniku omogoča osebno dobrodošlico. Teleskopski nakladalniki MLT 737-130 PS + in MLT 741-140 V + imajo usnjen vzmeteni sedež, ki zagotavlja odlično udobje sedenja in znatno zmanjšanje vibracij za zaščito hrbta operaterja. Volan in naslon za roke sta prav tako obdana z usnjem, kar daje notranjosti kabine videz višjega cenovnega razreda. Dve kameri SafeView na desni in zadnji strani stroju nudita večjo varnost in več udobja za operaterja. Oba modela imata vzmetenje nosilca Active CRC, da se omejijo sunki pri premikanju z bremenom, hkrati pa ščitijo strukturne sestavne dele teleskopske roke.

Ta omejena serija s 133 razpoložljivimi stroji odraža sposobnost podjetja Manitou, da ponudi modele, ki so vedno bolj inovativni in resnično prilagojeni. Ta zbirka bo na voljo po vsej Evropi od prvega četrtletja 2021.

Za več informacij si poglejte stran https://newag-limited-edition.manitou.com/ ali pa nas kontaktirajte.

https://fb.watch/3h706An9s6/

 

< nazaj na vse NOVICE
Kontakt

LinFis d.o.o.   |   Ponova vas 4c, 1290 Grosuplje   |   Tel.: 01 781 00 40   |   Fax: 01 781 00 50