MANITOU na sejmu Agritechnica, s poudarkom na inovacijah!!!

Od 8. do 12. novembra 2015 je podjetje Manitou na sejmu Agritechnica v Hannovru predstavilo svoje nove izdelke za evropski kmetijski trg.


Podjetje Manitou ustvari od prodaje na kmetijskem trgu kar 34% skupnega prihodka.

Raziskave in razvoj so v središču pozornosti, saj so predstavili nič manj kot 5 novih izdelkov, 6 novih funkcij in predogled inovativnega testa eko-koncepta.

V tesnem stiku s svojimi strankami in njihovimi zahtevami, so v podjetju Manitou razvili TCO pristop, ki je bil prvič predstavljen na tem sejmu.

Eco-Booster: do 15% prihranka pri gorivu
Najnovejše inovacije na MLT seriji: "Eco-Booster" sistem je hidravlična komponenta, ki zmanjša porabo goriva do 15%.


 

Podjetje Manitou pozorno spremlja zahteve kmetov, ponuja nove rešitve za zmanjšanje stiske in povečuje njihovo donosnost.
Inovativnost vključuje tudi pristop eko-odgovorno.

V kmetijski panogi je razpon teleskopskih viličarjev Manitou sestavljen iz 10 modelov, ki ponujajo različne dvižne višine, ki segajo od 6 m do 10 m in zmogljivosti od 2,5 do 6 ton. Razviti so bili v sodelovanju z uporabniki, zato so ti stroji popolnoma prilagojeni specifikacijam kmetijskega trga in izpolnjujejo zahteve glede udobja, zmogljivosti in robustnosti.
Viličarji so na voljo v 3 linijah, KLASIKA, PREMIUM in ELITE, ki vključujejo različne funkcije kot so ventilator za optimalno hlajenje, Easy sistem Connect, ki omogoča hitro menjavo priključka in bum vzmetenje, ki nudi večje udobje za uporabnika.

< nazaj na vse NOVICE
Kontakt

LinFis d.o.o.   |   Ponova vas 4c, 1290 Grosuplje   |   Tel.: 01 781 00 40   |   Fax: 01 781 00 50