O podjetju

 

V podjetju se zavedamo, da uspeh nikoli ni samo rezultat vloženega truda in želja po uspehu, ampak je tudi rezultat nenehnega preseganja meja nemogočega. Tudi v času recesij, kriz in ostalih neugodnih razmerah, je človeška narava, ki teži po stalnem napredku, tisto gibalo, ki se nikoli ne ustavi pred oviro.
 

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji, bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij. Podjetje LinFis je letos že drugič zapored pridobilo pravico do izdaje bonitetne odličnosti AAA 2017, saj se že tretje leto zaporedoma uvršča med podjetja s trojnim AAA . V naši klasifikaciji dejavnosti (G 46.690 Trgovina na debelo z drugimi napravami in opremo) je registriranih 355 podjetij, od tega 97 podjetij v Sloveniji dosega mednarodne standarde bonitetne odličnosti najvišjega razreda AAA.
Podjetje Linfis je letos že drugič prejemnik Zlate bonitetne odličnosti in spada med 1,6% poslovnih subjektov v Sloveniji, ki omenjeni standard dosegajo; v naši splošni dejavnosti - SKD je 31 podjetji (8,73%) dosega zlato bonitetno odličnost.

Gre za prestižno edicijo zlate bonitetne odličnosti in najvišje priznanje, ki jo družba Bisnode AB podeljuje na evropski ravni.
 

Po analizah za leto 2016 naše podjetje spada med 0,7% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred zlate bonitetne odličnosti AAA.
Zlato bonitetno odličnost AAA v Sloveniji dosega zgolj 1.195 podjetij, registriranih je približno 163.000.
Podjetje LinFis d.o.o., Ljubljana je pridobilo pravico do izdaje posebne edicije Certifikata zlate bonitetne odličnosti AAA 2016, saj se že tretje leto zaporedoma uvršča med podjetja s trojnim AAA .
V naši klasifikaciji dejavnosti (46.690 - G 46.690 Trgovina na debelo z drugimi napravami in opremoje registriranih 345 podjetijod tega 67 podjetij v Sloveniji dosega mednarodne standarde bonitetne odličnosti najvišjega razreda AAA.


Naše podjetje je po analizah za leto 2015 spadalo med 1,73% najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji, ki so se uvrstili v najvišji bonitetni razred AAA. V Sloveniji je v letu 2015, med vsemi 161.366 registriranimi podjetji, bonitetno odličnost doseglo zgolj 2790 podjetij. V naši splošni dejavnosti - SKD klasifikacija - (G 46.690 Trgovina na debelo z drugimi napravami in opremo) je registriranih 329 podjetij, od tega je le 23 podjetij doseglo mednarodno priznane standarde razreda AAA.

Kako so bile zgrajene piramide, ostaja še vedno neraziskana skrivnost. Četudi bi takrat imeli take stroje, kot jih imamo danes, ne bi bilo mogoče zgraditi teh zgodovinskih čudes sveta. To njihovo skrivnostno iznajdljivost lovimo še danes, z vsemi mogočimi pomagali in pripomočki. Z nekaterimi podjetniki smo se družno odločili, da skupaj pretečemo ta del proge. Industrijski, terenski in teleskopski viličarji za nas že dolgo niso nobena skrivnost. V dvajsetih letih našega poslovanja smo jih spoznali do zadnjega vijaka. Temu izzivu se je zapisala kar cela naša družina.

In to ni nobena skrivnost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Prodajni program

specialni kontejnerski
viličarji
terenski in teleskopski
viličarji

specialni električni viličarji

orodja za viličarje
orodja za mehanizacijo
orodja za
kmetijske stroje
orodja za kmetijska in gozdarska dela
rezervni deli za
mini bagerje
rezervni deli za viličarje
gume za viličarje
orodja za gozdarstvo in lesarstvo
baterije za viličarje
baterije za viličarje
rezervni deli
rezervni deli
rezervni deli
rezervni deli
tehtnice za viličarje
   

 

Kontakt

LinFis d.o.o.   |   Ponova vas 4c, 1290 Grosuplje   |   Tel.: 01 781 00 40   |   Fax: 01 781 00 50