Teleskopski nakladalnik Manitou, model MLT 737-130 PS+

Teleskopski nakladalnik Manitou, model MLT 737-130 PS+

Če iščete stroj, ki je zmogljiv, udoben in učinkovit, potem je MLT 737-130 PS + prava izbira za vas, saj je bil narejen po uporabnikovih zamislih!

Zasnovan za zmogljivost: ta teleskopski nakladalnik dosega izjemne rezultate zahvaljujoč Deutz motorju (129 KM) in pretvorniku navora z menjalnikom (Powershift Plus). Delna zapora diferenciala prednje osi in avtomatski sistem za samodejno čiščenje hladilnika so popolnoma prilagojeni intenzivni uporabi v kmetijstvu. Na voljo je tudi širok izbor pnevmatik, ki omogočajo visoko produktivnost na vseh vrstah terena. Povsem nove hidravlične funkcije in spremenljiva batna črpalka s pretokom 150 l/min zagotavljajo veliko produktivnost in zmogljivost nakladalnika.
Namenjen udobju: ta teleskopski nakladalnik ima povsem na novo zasnovano kabino. Odlikuje jo enostaven in nizek dostop in optimalna vidljivost. Opremljena je z JSM® upravljalno ročico (Joystick Switch in Move), nameščeno na plavajočem naslonu za roke, ima pametna stikala (DSB) in novo zvočno izolacijo. Je idealna za dlje trajajoče delo ali delo s stalnim vstopanjem in izstopanjem iz stroja.
Stroškovno učinkovit: ta model nakladalnika je bil posebej zasnovan za zmanjšanje skupnih stroškov lastništva stroja (TCO). Za 5% zmanjšana poraba goriva, optimizacija vzdrževanja stroja z daljšimi servisnimi intervali, centralne točke mazanja ter tehnologijo, ki omogoča optimalno upravljanje s strojem, uvrščajo ta nakladalnik med stroškovno najučinkovitejše stroje. Manitou ponuja tudi povezano rešitev Easy Manager, ki vam omogoča upravljanje, optimiranje in varno uporabo in vzdrževanje naprave. Vse te funkcije vam omogočajo ohranitev čim večje preostale vrednosti vašega nakladalnika.

     
     
     

 

Višina dviga:               6,9 m

Nosilnost :                3.700 kg

Največji doseg:            3,9 m

Motor:                     Deutz Stage IV / 4 valjni

Moč motorja:          129 KM / 95 kW

 

New AG film

Povpraševanje
<< Nazaj na vse izdelke
Kontakt

LinFis d.o.o.   |   Ponova vas 4c, 1290 Grosuplje   |   Tel.: 01 781 00 40   |   Fax: 01 781 00 50